Menu Sluiten

VW Kever 1200 ICE Bug 1983

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

INFORMATIE

Te koop – For sale – a Vendre

Deze leuke Kever “Icebug” van 1983 is beschikbaar gekomen voor de verkoop .

De Volkswagen beschikt over leuke accessoires zoals een sunvisor , dakrek met rieten mand , koplampwimpers , afsluitbare hoedplankjebagagerekje onder het dashboard , white walls met chromen ringen in de velgen, en is voor zien van een JetPipe.

Aan de voorzijde is wagen verlaagd door middel van een set verlaagde spindels , de luchtgekoelde motor is een goed lopende 1200 cc.
APK is geldig tot en met oktober 2021,  de kever heeft enkele cosmetische aandachtspuntjes zie de foto’s.

Van binnen bezit de VW Kever over een net interieur en de hemel is ook in een goede staat , voorstoelen en achterbank zijn voorzien van een stoffen bekleding en een afsluitbare hoedenplank.
Verlichting en bediening werken naar behoren de elektriciteit is een 12 volt installatie.

De Volkswagen Ice Bug  is bij ons altijd trouw in onderhoud geweest  en heeft altijd zijn onderhoudsbeurten gehad , wij kennen deze auto al jaren .De klant voor wie deze wagen in opdracht verkopen heeft er jaren met  plezier mee gereden  naar verschillende VW meetings en plezier ritjes.

Nu in verband met drukke werkzaamheden van de eigenaar  zoeken wij voor deze leuke Volkswagen 1200 Ice Bug  met leuke accessoires een nieuw baasje die hem de aandacht geeft die hij verdient , en hem meeneemt naar de komende leuke VW meetings

Deze Volkswagen kever  brengt u overal en kan gewoon mee met het dagelijkse verkeer  en vooral nu  met de KM verlaging op de snelwegen in Nederland, de Ice bug rijd schakelt en remt zoals u kunt verwachten van een Volkswagen Kever.

Word voor aflevering nog eens nagelopen en voorzien van een kleine onderhoudsbeurt .

Voor meer info:

Voor een afspraak neem contact op , info@hbvankranen.nl of op werkdagen 0180-551211 of beter kom gewoon langs voor een proefrit !

  •   Model. VW Kever 1200 Ice Bug
  •   Bouwjaar. 1983
  •   Motor. inhoud 1200 cc
  •   Versnellingsbak. manueel 4
  •   Kleur. zilver- blauw Met.
  •   Kenteken. NL
  •   APK. okt-2021
  •   Prijs. € 4750,-

 

Interesse in deze leuke VW Kever 1200 Ice Bug ?

Vul dan dit formulier in.

Dan nemen wij contact met jou op.