Menu Sluiten

Volkswagen Microbus T2 AB 26-8-1971

De uitvoering en ontdekking

Uitvoering:

De produktie datum van deze 7 persoons Microbus is 26-8-1971 en is geleverd naar New York USA. Deze is geleverd  met een 1700cc type4 motor deze Micobus bezit nog de originele motor  welke in de fabriek is gemonteerd . De T2AB is uitgevoerd in een 2 kleuren schema  L90d Pastell Wit voor het bovenste deel en dak,  het onderste deel is in de kleur L91d Kansasbeige gespoten Het  interieur is uitgevoerd in Leatherette kurk/beige kleur

Ontdekking:

Deze hele vroege Microbus hebben wij gevonden in een loods in het zuiden van Houston

Plaatwerk

Het plaatwerk  word waar nodig vervangen en anders hersteld , de delen welke al zijn vervangen zijn de laadruimte vloerdelen  , accuplaat en rechter achterhoek .En zo word de gehele auto weer een nette harde auto .

Lak/Interieur

De wagen word netjes strakgemaakt en gespoten in te bepalen kleur door de nieuwe eigenaar. Origineel  is de kleurcombinatie Kansasbeige met een wit dak . Tevens het interieur word geheel vervangen Waarna de wagen weer word opgebouwd met nieuwe onderdelen waar nodig is.

Motor en versnellingsbak

Deze Microbus zal zijn originele 1700cc motor behouden  en ook de versnellingsbak zal de originele blijven.

Het word goed lopend gemaakt en technisch nagekeken .

Aflevering

De auto kan worden geleverd  met  Nederlands kenteken en APK,  maar  kan ook geleverd worden met de Amerikaanse documenten  Texas title. Deze Microbus in ingevoerd en alle belastingen zijn betaald.