Menu Sluiten

Occasions

Op deze Occasionaanbod pagina vind u de modellen  zoals de Volkswagen Kever,  Volkswagen Karmann Ghia T14, Volkswagen T1 – T2A – T2AB – of de T3  of de Volkswagen Type 3  Ponton – Notchback , TL – Fastback , Variant – Squarback  in verschillende uitvoeringen  te koop .

 

 

Volkswagen Ocassions te koop

Volkswagen kever cabriolet 1303 1974

Beschikbaar gekomen deze leuke  Volkswagen Kever Cabriolet 1303 in heerlijk zonnig gele kleur.

Motor is een Carburateur versie het  is geen Fuel Injection

Meer informatie komt later deze week

Volkswagen kever 1200 1972

Beschikbaar deze leuke  Volkswagen Kever op mooie SPEEDMASTERS velgen . Taxatie rapport aanwezig

 

Volkswagen kever 1200 1971

Deze Volkswagen Kever heeft de afgelopen periode een stevige opknapbeurt gehad en veel onderdelen zijn vervangen cq ge-upgrade naar een hoger niveau.

 

karmann Ghia Coupe 1974

Deze  mooie Sambesie groene Karmann Ghia  van het  bouwjaar april 1974  vonden wij in Pennslyvania .
Deze auto is nog in het  bezit van Amerikaanse documenten/title.
De Volkswagen is ingevoerd en alle belastingen zijn voldaan.

Kever Cabriolet 1303 USA

Deze mooie Volkswagen Kever  1303 Cabriolet  is van het bouwjaar 1978.   En is de afgelopen 25 jaar van 1 eigenaar geweest die hem enorm netjes heeft onderhouden en altijd garage gestald is geweest.  De Cabriolet heeft de afgelopen 25  15.000 km gereden na de grondige en gedocumenteerde restauratie.

karmann ghia coupe 1971

Dit is een vroege Karmann Ghia van het laatste  model  met de vierkanten bumpers en grote achterlichten, en zeer geliefd bij de kenners  van dit late type.
Deze Karmann Ghia is van het de 8e maand van 1971 1 van de vroegste exemplaren die er waren toen gebouwd en geleverd naar California-USA. Deze is al ingevoerd RDW gekeurd en voorzien van een NL kenteken en APK

Tevens in bezit van een geboorte bewijs welke is aangevraagd bij Volkswagen

karmann ghia coupe 1968 "The Ugly sister"

Deze uit de dessert van Texas afkomstige VW Karmann Ghia met de bijnaam “The Ugly Sister ” is een leuke driver is momenteel al voorzien van 2 nieuwe vloerplaten, techniek zal worden vernieuwd en er zal een kenteken worden aangevraagd bij de RDW.

opmerking van een klant : “Het zal wel weer een leuke headturner worden”.

karmann ghia "low light" 1959

Karmann Ghia Low Light van het bouwjaar 1959 , deze auto is voor 95% compleet. Is ingevoerd vanuit de staat Washington en word geleverd met een Bill of Sale alle invoerbelstingen zijn betaald.

Dit project kan ook voor u worden klaargemaakt

VW Kever cabriolet 1967

Volkswagen Kever cabriolet uit MEI 1967,  met liggende koplampen. Begin jaren 90 uit Duitsland naar NL gekomen en toen onder handen genomen. Dat zou nu beter worden gedaan. Een afdekhoes cabriokap zit er ook bij.

Ze heeft APK tot januari 2020. Inruil eventueel bespreekbaar.