Menu Sluiten

Karmann Ghia Coupé 1968 a.k.a. "The Ugly Sister"

Uitvoering en ontdekking

Volkswagen Karmann Ghia  bouwjaar 1968. Het  bouwjaar  met  diverse verandering ten opzichte van 1967. Het eerste  jaar dat  er van de buitenkant kan worden getankt ipv onder de voorklep. Het  jaar waar ook aan comfort en veiligheid was gedacht, met name stoelen met  geïntegreerde hoofsteunen. Het jaar waar de oude contouren zijn behouden.  En tevens het gezochte  model is gebleven  door de ronde bumpers en kleine achterlichten .

The  Ugly Sister  vonden wij in de Dessert van Texas – USA . Met  binnenlandse transport is ze verscheept  naar Houston en per vrachtboot naar Rotterdam, om aan een 2e leven te gaan beginnen.  En misschien wel bij u  ?

Plaatwerk

Het  plaatwerk zal in deze staat blijven  ze heet  niet voor niets “The Ugly Sister “, wel het  chassis al goed aangepakt  daar hebben wij de vloerdelen geheel vervangen.

Motor

De keuze van de motor is nog geheel open en is aan de nieuwe eigenaar . De keuze is bepalend voor het budget wat de nieuwe eigenaar er voor beschikbaar heeft 

Interieur

De  bekleding van de stoelen en achterbank word geheel vervangen door een set  bruine bekleding , tevens de vloerbedekking word vernieuwd , en we maken het af met een mooie nieuwe hemel.

Aflevering

Deze Volkswagen Karmann Ghia T14 Coupe , word afgeleverd  met een Nederlands kenteken en een nieuwe apk  en het techniek van het onderstel word vernieuwd .