Menu Sluiten

Volkswagen Kever 1200 1974

De uitvoering 

Dit  is een standaardje  van Feb.1974  en is origineel geleverd  in Nederland. Standaard wil zeggen dat deze VW kever 1200 is geleverd in een compleet kale uitvoering. Totaal geen enkele luxe of extra’s  en werd voorgestuwd met een 34 pk 1200 motor.   Werd afgeleverd met  totaal geen chroom  of sierlijsten in de raamrubbers.  De bumpers waren mat zwart gespoten , zelf was er geen dashboardkastje klepje. En de hemel was een klein hemeltje de deurstijlen  waren ook niet bekleed .

Dus een standaardje .

Plaatwerk

Als het slechte plaatwerk is al reeds vervangen door 99% origineel plaatwerk ,  nog wat enige afwerking  nodig heeft en netjes worden uitgelijnd ,  het plaatwerk word aangepast naar het oudere model  voorschermn met de liggende koplampen, lange voorklep en een ander voorpaneeltje   

Lak/Interieur

De wagen word netjes strakgemaakt en gespoten binnen en buiten in de kleur Diamantgroen interieur  blijft zwart en in nette staat , hemel zal ook de kleine hemel blijven  

Motor, versnellingsbak en techniek 

Deze kever  zal de originele motor en versnellingsbak behouden .De techniek van het onderstel zal geheel  vernieuwd word  daar waar het nodig is , zodat er weer een goede veiligheid gewaarborgd word .

Aflevering

De wagen word netjes afgeleverd  met enkele accesoires en opties  om het een nog  leukere oude look te geven  aan de buitezijde van de auto .  En uiteraard  afgeleverd worden met een nieuwe APK  keuring  welke goed zal zijn voor 2 jaren .